Zit jij op de basisschool en wil je graag leren tennissen? Dan heeft tennisvereniging Oranje Nassau een aantrekkelijk aanbod voor jou. Voor € 48,- kun je dit seizoen 6 lessen volgen van elk 45 minuten. Er zijn 4 lessen voor de zomervakantie en 2 lessen na de zomervakantie. Bekijk hier de flyer: TVON.flyer scholentennis_2021.

Let op: het gaat niet om een lidmaatschap maar uitsluitend om het volgen van 6 tennislessen tegen een aantrekkelijk introductietarief. Inschrijven kan alleen online tot 1 juli 2021. Deze week is de allerlaatste mogelijkheid om aan te melden omdat er nog slechts 8 plaatsen beschikbaar zijn.

Ben je te laat? Neem dan contact op met de trainer om te kijken of je alsnog ingedeeld kunt worden. Mail dan naar trainers@tvoranjenassau.nl.


 

Wil jij graag weten of tennis bij jou past? Neem dan contact op met de trainers en neem een gratis proefles. E-mail voor meer informatie naar trainers@tvoranjenassau.nl. Zij nemen contact met je op over de mogelijkheid om een keer te komen meetrainen. Bellen met Rob van Oppen kan ook: 06 2185 8087.

 

 

 

 

Moet ik meteen een eigen racket kopen?

Als je net begint dan kun je tijdens de proefles altijd een racket lenen. Bevalt het, dan koop je later een eigen racket.

Welke schoenen heb ik nodig op de baan?

Op de baan zijn gravelschoenen verplicht. Dus geen joggingschoenen, Converse of hockeyschoenen.

Kan ik pinnen in het clubhuis ?

Ja, dat is mogelijk. Maar er kan ook nog steeds met consumptiekaarten en contant betaald worden. TVON accepteert geen credit-cards.

Kom ik als jeugdlid in aanmerking voor korting via Leergeld Parkstad?

Ieder kind heeft het recht om te kunnen sporten. Kijk of jouw kind in aanmerking komt voor een bijdrage via Leergeld Parkstad.

Moet ik goed kunnen spelen om lid te worden?

Nee hoor, iedereen kan leren tennissen. Neem een gratis proefles bij onze trainers.

Kan ik ook een losse baan huren?
  1. Huur van banen door niet-leden is slechts mogelijk na toestemming van het bestuur. De baanhuur dient vooraf te worden voldaan. Een aanvraag tot baanhuur kan worden ingediend door te bellen met de parkbeheerder (06 45961477).
  2. De huur bedraagt € 10,00 per uur per baan en dient vooraf te worden voldaan.
  3. Leden kunnen bovendien met een groep, waaronder niet-leden, gedurende een dagdeel banen huren. Iedere aanvraag moet vooraf worden goedgekeurd door het bestuur. De huurprijs wordt bepaald in overleg met het bestuur.