Wil jij graag weten of tennis bij jou past? Neem dan contact op met de trainers en neem een gratis proefles. E-mail voor meer informatie naar trainers@tvoranjenassau.nl. Zij nemen contact met je op over de mogelijkheid om een keer te komen meetrainen.

 

 

 

 

Moet ik meteen een eigen racket kopen?

Als je net begint dan kun je tijdens de proefles altijd een racket lenen. Bevalt het, dan koop je later een eigen racket.

Welke schoenen heb ik nodig op de baan?

Op de baan zijn gravelschoenen verplicht. Dus geen joggingschoenen, Converse of hockeyschoenen.

Moet ik goed kunnen spelen om lid te worden?

Nee hoor, iedereen kan leren tennissen. Neem een gratis proefles bij onze trainers.

Kan ik pinnen in het clubhuis ?

Ja, dat is mogelijk. Maar er kan ook nog steeds met consumptiekaarten en contant betaald worden. TVON accepteert geen credit-cards.

Kom ik in aanmerking voor korting via Leergeld Parkstad?

Ieder kind heeft het recht om te kunnen sporten. Kijk of jouw kind in aanmerking komt voor een bijdrage via Leergeld Parkstad.

Kan ik ook een losse baan huren?
  1. Huur van banen door niet-leden is slechts mogelijk na toestemming van het bestuur. De baanhuur dient vooraf te worden voldaan. Een aanvraag tot baanhuur kan worden ingediend door te bellen met de parkbeheerder (06 45961477).
  2. De huur bedraagt € 10,00 per uur per baan en dient vooraf te worden voldaan.
  3. Leden kunnen bovendien met een groep, waaronder niet-leden, gedurende een dagdeel banen huren. Iedere aanvraag moet vooraf worden goedgekeurd door het bestuur. De huurprijs wordt bepaald in overleg met het bestuur.