Competitiejeugd kan komende zondagen onderling wedstrijdjes spelen
15-04-2021

De KNLTB heeft gecommuniceerd dat de alle voorjaarscompetities verder uitgesteld worden naar begin juni. Ook de jeugd zal dus voorlopig het niet kunnen opnemen tegen andere clubs. Dat is erg jammer omdat zo de kinderen veel gelegenheden om wedstrijden te spelen missen.

Gelukkig hebben we al club een groot aantal competitie deelnemers waardoor het mogelijk is om binnen de club wedstrijden te gaan spelen. We hebben dan ook besloten, zolang de competitie nog niet van start is gegaan, om om de zondag een speeldag op TVON te organiseren. De kinderen kunnen dan ervaring opdoen met wedstrijden spelen, en vooral plezier hebben in het tennis.

Hoe is de planning?

Zondag 11 april en zondag 9 mei

– Nodigen we de spelers die ROOD competitie spelen uit om 9 uur. Zij zullen onder leiding van Rob van Oppen onderling wedstrijdjes spelen op miniveld, tot een uur of 10. Ouders mogen op het park blijven. Het clubhuis is wel nog steeds gesloten.

– Nodigen we de spelers die JUNIOREN competitie (voorheen: geel) spelen uit om 10 uur. De aanwezigen zullen op dat moment door Rob ingedeeld worden om wedstrijden te spelen tegen elkaar van ca een half uur. Daarna wordt gerouleerd. Zo spelen we 3 of 4 rondes, en zijn we rond 12 uur klaar. Het zou fijn zijn als enkele spelers zich aanmelden om ook te helpen om 9 uur met tellen bij de rood spelers.

Zondag 25 april en maandag 24 mei (tweede pinksterdag)

– Nodigen we de spelers die ORANJE of GROEN competitie spelen uit om 9 uur. De aanwezigen zullen op dat moment door Rob ingedeeld worden om wedstrijden te spelen tegen elkaar van ca twintig minuten. Daarna wordt gerouleerd. Zo spelen we 3 of 4 rondes, en zijn we rond 11 uur klaar.

Sponsoren

Archief