Evenementen 2020

Wintertraining jeugd 2019-2020

Komend winterseizoen gaan wij ( Rob en Costel ) wederom de trainingen verzorgen in het Sportpaleis Hendriks te Hoensbroek.

Organisatie lessen:

  • Costel geeft deze winter 18 weken les en de lessenreeks van Rob omvat 20 weken. ( De tarieven van de trainingen zijn hierop aangepast ). Costel geeft les op donderdag en vrijdag, Rob zal iedere dag aanwezig zijn van maandag t/m zaterdagochtend.
  • De trainingskosten kunnen in  termijnen (maximaal 6) betaald worden.
  • Het is mogelijk om twee keer te trainen, indien hiervan gebruik gemaakt wordt, zal de prijs van de tweede training met 25 % verlaagd worden.
  • De trainingen beginnen in de week van 30 september. Vóór 23 september maken wij aan u  bekend wanneer uw zoon /dochter training heeft.
  • Omdat komende winter de baanhuur is verhoogd, zijn ook de trainingstarieven aangepast (10 euro p.p.).
  • Indien het aantal aanmeldingen hoger zal zijn dan verleden jaar, kan het zijn dat een aantal groepen van 60 naar 45 ( of 50 ) minuten gebracht gaat worden . Dit om iedereen zo alsnog te kunnen plaatsen komend winterseizoen. De tarieven worden dan uiteraard aangepast.

Trainingsmogelijkheden:

Er zal getraind worden in groepen van  vier/vijf kinderen op één baan. Het aantal kinderen op één baan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de beschikbare uren in de tennishal Hendriks. Er wordt les gegeven van maandag tot en met zaterdagochtend.

Training 45 minuten:

Tarieven:  
18 lessen Costel: 210 euro.
20 lessen Rob:     235 euro.

Training 60 minuten:

Tarieven:
18 lessen Costel: 270 euro.
20 lessen Rob:     300 euro.

Er kan ingeschreven worden tot en met zondag 1 september. Dit is vrij snel, maar wij moeten dit jaar onze baanreserveringen bij sportpaleis Hendriks eerder vastleggen dan verleden jaar.

Download hier het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groeten,

Rob en Costel