Evenementen 2020

Waarschuwing

Het formulier #20 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Ná zondag 1 september geen los-vast op zondag

In verband met jeugdactiviteiten in het najaar, zoals het Junior-Senior toernooi en de Worldtour competitie kan los-vast op zondagochtend niet meer plaatsvinden. Uiteraard blijft de woensdagavond gewoon doorgaan tot en met 25 september.

Los-vast op zondag

Vanaf 16 juni is er weer Los-vast op zondag van 10:00 tot 12:00 uur. Er wordt om 09:45 ingedeeld door leden van de commissie recreatief. De eerste keer, op 16 juni, is er na afloop een lunch. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je de 16e wilt lunchen bij ON. Los-vast op zondag vervalt op 4-8 (Toernooi D’Oranje Nassau) en op 1-9 (junior-senior toernooi).

BijzONderlinge 10 t/m 14 juni 2019

De aanmelding is inmiddels gesloten!

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ONs bijzonder mooie park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrassende hapjes of dit jaar weer eens iets anders! En op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet-spelers zijn op deze avond van harte welkom.

De opzet is dit jaar net zoals afgelopen jaar. We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los Vast. Omdat we van tevoren weten wie er mee doen, denken we dat we leuke partijen kunnen indelen. We streven naar minimaal 3, maar bij voorkeur naar 4 partijen per persoon, afhankelijk natuurlijk van je eigen verhinderingen en het aantal deelnemers.

Inschrijven kan alleen via de website.

De speeltijden zijn maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Let op: dit jaar mag je meer dan één verhinderdagen opgeven. Dan geldt uiteraard hoe meer verhinderingen je opgeeft des te minder wedstrijden je speelt. Alle wedstrijden worden door de commissie gepland. Elke wedstrijd duurt 1 uur, inspelen inbegrepen en er wordt doorgeteld. Commissieleden zijn iedere avond aanwezig.

Inschrijfgeld € 5,00 (incl. eten op vrijdagavond). Ook niet-leden zijn hartelijk welkom op vrijdagavond en kunnen gezellig mee eten voor €10,00.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laatste wedstrijden – het toernooi afgesloten met een gezellige avond en vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op woensdagavond 5 juni.

De commissie recreatief

 

Meld je tijdig aan voor het recreatieve indoortoernooi bij Hendriks Sportpaleis

Op zaterdag 23 maart organiseert de commissie recreatief een gezellige tennismiddag bij Hendriks Sportpaleis in Hoensbroek. Tussen 13:00 en 17:00 uur speel je 2 keer 1 uur. Eerst een mix. Daarna een dubbelpartij. Je wordt ingedeeld waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met ieders speelsterkte. Vooraf of in de pauze is er koffie en vlaai en achteraf is er een frietje met kroket, frikandel, hamburger, zuurvlees, goulash of kaassouflé. De kosten bedragen € 12,50 (te voldoen op de dag zelf). Je kunt je individueel aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht niet te lang, want vol = vol. Geef bij aanmelding door wat je wilt eten.

Zondag 2 september geen Los-Vast

In verband met het Junior-Seniortoernooi is er op zondag 2 september geen Los-Vast.

Foto's BijzONderlinge

De BijzONderlinge waren met recht bijzonder. Prachtig weer, het in schitterende staat verkerend tennispark, enthousiaste deelnemers van elk niveau en uiteraard een gelikte organisatie door de commissie recreatief. De feestavond op vrijdag was letterlijk een feest. Met deelnemers die in het zonnetje werden gezet, met gezellige tafellampjes, met een heus optreden van een voor velen nog onbekende artiest en voorafgaand aan dit alles een mini-huldiging van ons enige echte kampioensteam uit het voorjaar, de dames van de dinsdagochtend (team Marjan Duijsens). Zij werden verblijd met een bloemenbon van Ed Heuvelmans, dit alles vanwege de tropische temperaturen. Onze fotograaf Paul Ramaekers heeft voldoende materiaal kunnen verzamelen die jullie met deze link kunnen bekijken. 

BijzONderlinge 2 t/m 6 juli 2018

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ONs bijzonder mooie park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrasende hapjes ! En op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet spelers zijn op deze avond van harte welkom.

De opzet is dit jaar net zoals afgelopen jaar. We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los Vast. Omdat we van tevoren weten wie er mee doen, denken we dat we leuke partijen kunnen indelen. We streven naar minimaal 3, maar bij voorkeur naar 4 partijen per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers.

De speeltijden zijn maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Je mag één verhinderavond opgeven. Alle wedstrijden worden door de commissie gepland. Elke wedstrijd duurt 1 uur, inspelen inbegrepen en er wordt doorgeteld. Commissieleden zijn iedere avond aanwezig.

Inschrijfgeld € 5,00 (incl. eten op vrijdagavond). Ook niet leden zijn hartelijk welkom op vrijdagavond en kunnen gezellig mee eten voor €10,00.

Inschrijven kan online met het formulier onderaan.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laatste wedstrijden – het toernooi afgesloten met een gezellige avond en vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op woensdagavond 27 juni.

De commissie recreatief


 

Tennisclinic zondag 10 juni van 10:00 tot 12:00 uur (met lunch)

Nou is clinic misschien een iets te groot woord. Maar goed … in ieder geval worden op zondag 10 juni tijdens Los-Vast van 10:00 tot 12:00 uur video opnames gemaakt. De opnames worden gemaakt en gemonteerd door Paul Beurskens. Ze zijn vooral bedoeld ter lering en vermaak. De beelden worden op zondag 24-06 van 09:30 tot 10:30 uur  van deskundig commentaar voorzien door onze trainer(s). Denk aan feedback over je positie tijdens spelsituaties en/of technische aanwijzingen.

Je hoeft je voor deze laagdrempelige activiteit van de Commissie Recreatief niet aan te melden. We hebben 4 banen tot onze beschikking. Uiteraard hopen we op veel deelnemers. Dus als je mee wilt doen, heel graag. Maar als je deelneemt, weet dan dat je in beeld komt.

NB: de eerste Los-Vast op zondag vindt plaats op 3 juni.

Namens de Commissie Recreatief, Ron Hendriks en Frits Vromen

Laatste nieuws opening seizoen en openingstoernooi

TVON start het nieuwe tennisseizoen 2018 met het traditionele Openingstoernooi. Dit jaar wordt dat gehouden op Paasmaandag 2 april. Vanwege de gevolgen van de recentelijke nachtvorst zijn de buitenbanen dan nog niet bespeelbaar en zijn wij genoodzaakt het toernooi te verplaatsen naar Hendriks Sportpaleis te Hoensbroek. Denk daarom aan de juiste schoenen.

Alle leden van TVON zijn van harte uitgenodigd om aan dit evenement deel te nemen. Inschrijving is mogelijk via de website tot en met woensdag 28 maart aanstaande. Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar maar vol=vol. Geef je dus snel op!

Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Om 10.00 uur wordt je ontvangen met koffie en vlaai. Rond het middaguur wordt ook nog een snack aangeboden en om ongeveer 14.00 uur vindt de afsluiting plaats.

Wij hopen jullie allen op 2 april te mogen begroeten.

Commissie Recreatief

DOT - Dames Ochtend Tennis

Woensdag 11 april (in plaats van 4 april) start om 9:00 uur DOT, voor alle dames van TVON die zin hebben om te tennissen zonder de verplichting om van te voren af te spreken of zichzelf vast te leggen. Ook voor nieuwe damesleden is dit de kans om te tennissen zonder te hoeven zoeken naar tennispartners.

Lees meer

  • 1
  • 2