Evenementen

  • Senioren
  • Commissie Recreatief

Zondag 2 september geen Los-Vast

In verband met het Junior-Seniortoernooi is er op zondag 2 september geen Los-Vast.

Foto's BijzONderlinge

De BijzONderlinge waren met recht bijzonder. Prachtig weer, het in schitterende staat verkerend tennispark, enthousiaste deelnemers van elk niveau en uiteraard een gelikte organisatie door de commissie recreatief. De feestavond op vrijdag was letterlijk een feest. Met deelnemers die in het zonnetje werden gezet, met gezellige tafellampjes, met een heus optreden van een voor velen nog onbekende artiest en voorafgaand aan dit alles een mini-huldiging van ons enige echte kampioensteam uit het voorjaar, de dames van de dinsdagochtend (team Marjan Duijsens). Zij werden verblijd met een bloemenbon van Ed Heuvelmans, dit alles vanwege de tropische temperaturen. Onze fotograaf Paul Ramaekers heeft voldoende materiaal kunnen verzamelen die jullie met deze link kunnen bekijken. 

BijzONderlinge 2 t/m 6 juli 2018

Zin in een leuk en recreatief toernooi, op ONs bijzonder mooie park, met en tegen bijzonder leuke leden? De commissie recreatief organiseert traditioneel de BijzONderlinge. Elke avond verrasende hapjes ! En op vrijdag een gezellige avond inclusief een heerlijke maaltijd. Ook niet spelers zijn op deze avond van harte welkom.

De opzet is dit jaar net zoals afgelopen jaar. We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Je geeft je individueel op. Je hoeft dus geen partner te zoeken. Wij zoeken een tennispartner voor je uit, wisselend per partij. Een beetje zoals met Los Vast. Omdat we van tevoren weten wie er mee doen, denken we dat we leuke partijen kunnen indelen. We streven naar minimaal 3, maar bij voorkeur naar 4 partijen per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers.

De speeltijden zijn maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Je mag één verhinderavond opgeven. Alle wedstrijden worden door de commissie gepland. Elke wedstrijd duurt 1 uur, inspelen inbegrepen en er wordt doorgeteld. Commissieleden zijn iedere avond aanwezig.

Inschrijfgeld € 5,00 (incl. eten op vrijdagavond). Ook niet leden zijn hartelijk welkom op vrijdagavond en kunnen gezellig mee eten voor €10,00.

Inschrijven kan online met het formulier onderaan.

Winnen is leuk, maar plezier in het spelletje staat voorop. Dus maak er samen met je mede- en tegenspelers een sportieve en gezellige wedstrijd van. Op de vrijdagavond wordt – na de laatste wedstrijden – het toernooi afgesloten met een gezellige avond en vindt de prijsuitreiking plaats.

Wij hopen weer op jullie belangstelling voor de BijzONderlinge en zien jullie inschrijvingen tegemoet. De inschrijving sluit op woensdagavond 27 juni.

De commissie recreatief


Inschrijfformulier BijzONderlinge

Please let us know your name.

Invalid Input

Vul je emailadres in.

Speelsterkte verplicht invullen

Je mag één verhinderdag doorgeven.
Please write a subject for your message.

Invalid Input

Please let us know your message.

 

Tennisclinic zondag 10 juni van 10:00 tot 12:00 uur (met lunch)

Nou is clinic misschien een iets te groot woord. Maar goed … in ieder geval worden op zondag 10 juni tijdens Los-Vast van 10:00 tot 12:00 uur video opnames gemaakt. De opnames worden gemaakt en gemonteerd door Paul Beurskens. Ze zijn vooral bedoeld ter lering en vermaak. De beelden worden op zondag 24-06 van 09:30 tot 10:30 uur  van deskundig commentaar voorzien door onze trainer(s). Denk aan feedback over je positie tijdens spelsituaties en/of technische aanwijzingen.

Je hoeft je voor deze laagdrempelige activiteit van de Commissie Recreatief niet aan te melden. We hebben 4 banen tot onze beschikking. Uiteraard hopen we op veel deelnemers. Dus als je mee wilt doen, heel graag. Maar als je deelneemt, weet dan dat je in beeld komt.

NB: de eerste Los-Vast op zondag vindt plaats op 3 juni.

Namens de Commissie Recreatief, Ron Hendriks en Frits Vromen

Laatste nieuws opening seizoen en openingstoernooi

TVON start het nieuwe tennisseizoen 2018 met het traditionele Openingstoernooi. Dit jaar wordt dat gehouden op Paasmaandag 2 april. Vanwege de gevolgen van de recentelijke nachtvorst zijn de buitenbanen dan nog niet bespeelbaar en zijn wij genoodzaakt het toernooi te verplaatsen naar Hendriks Sportpaleis te Hoensbroek. Denk daarom aan de juiste schoenen.

Alle leden van TVON zijn van harte uitgenodigd om aan dit evenement deel te nemen. Inschrijving is mogelijk via de website tot en met woensdag 28 maart aanstaande. Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar maar vol=vol. Geef je dus snel op!

Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Om 10.00 uur wordt je ontvangen met koffie en vlaai. Rond het middaguur wordt ook nog een snack aangeboden en om ongeveer 14.00 uur vindt de afsluiting plaats.

Wij hopen jullie allen op 2 april te mogen begroeten.

Commissie Recreatief

DOT - Dames Ochtend Tennis

Woensdag 11 april (in plaats van 4 april) start om 9:00 uur DOT, voor alle dames van TVON die zin hebben om te tennissen zonder de verplichting om van te voren af te spreken of zichzelf vast te leggen. Ook voor nieuwe damesleden is dit de kans om te tennissen zonder te hoeven zoeken naar tennispartners.

Lees meer

'Spelregels' Lost-Vast

Los-Vast is elke woensdag vanaf 20:00 uur en elke zondag vanaf 10:00 uur (zondag niet tijdens competitie).

Tot 19:45 uur (woensdag ) of 9.45 uur (zondag) kun je je pasje ‘op tafel’ leggen. Daarna wordt er ingedeeld. De eerste ronde is van 20:00 tot 20:50 uur. De tweede ronde is vanaf 21:00 uur.

Lees meer

Actief bij Tennis Vereniging Oranje Nassau!

Naast de vele andere commissies die Tennis Vereniging Oranje Nassau rijk is, bestaat er ook een commissie die verantwoordelijk is voor de recreatieve activiteiten voor senioren bij onze club: de commissie Recreatief. De commissie wordt gevormd door een aantal vrijwilligers die het recreatieve tennis een warm hart toedragen en dat willen uitdragen binnen TVON. Wat betekent dat dan: “recreatief bezig zijn”? Eigenlijk alles dat niet te maken heeft met de zomercompetitie en de clubkampioenschappen. Daarmee is meteen duidelijk dat het recreatieve tennis een heel groot scala van activiteiten omvat. Want er is natuurlijk véél meer dan de competitie en de clubkampioenschappen.

Zo kent TVON naast de jaarlijks terugkerende recreatieve toernooien ook een aantal specifieke groepen die zich wekelijks bezighouden met het recreatieve tennis. Ga maar eens kijken bij de ‘Senatoren’ op de maandagochtend, of bij de dames van het ‘Dames Ochtend Tennis (DOT)’ op de woensdagochtend. Er worden prachtige partijen gespeeld! En dat alles met als gemeenschappelijk kenmerk: ‘gezelligheid staat voorop’ en ‘iedereen is welkom’. Mocht u zich willen aanmelden bij een van bovengenoemde groepen, kom dan gewoon eens langs of kijk in ons clubblad wie de contactpersoon is.

Opgave voor deelname aan de toernooien kan via inschrijving in het clubhuis of – en gemakkelijker nog - via deze website. Let vooral op de aankondigingen in het clubhuis op Facebook en de TVON Nieuwsbrief. Het aanbod aan toernooien kunt u ook vinden op onze site onder de ‘Evenementenkalender’. Mocht u er wellicht aan denken om deze groep vrijwilligers een helpende hand toe te steken, laat het ons dan even weten. Enthousiaste nieuwe leden kunnen wij altijd gebruiken binnen onze commissie.

Heeft u een vraag over recreatieve zaken of wilt u helpen bij recreatieve activiteiten dan kunt u ons natuurlijk e-mailen.

De Commissie Recreatief,

Commissieleden:
Ron Hendriks (voorzitter)
Agnes Kragten (lid)
Diana Welman (lid)
Paul Vijgen (lid)
Frits Vromen (lid)
Lex Huijts (lid)
Jos Kern (lid)
Paul Ramaekers (lid)

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl