Evenementen 2020

Wedstrijdschema clubkampioenschappen

Om het wedstrijdschema van de clubkampioenschappen te zien klik je op onderstaande link op toernooi.nl.
 
 
Voor met name zaterdag en zondag gaat het om concept-tijden. Dagelijks wordt het schema bijgewerkt.
 
Het zou fantastisch zijn als de spelers aangemoedigd worden door vele toeschouwers. Dus komt allen naar het tennispark, de bar is uiteraard geopend. 

Start Clubkampioenschappen 2020

Het is zover. Donderdag 20 augustus om 19:00 uur starten we met de Clubkampioenschappen. In totaal zullen 53 spelers strijden voor de winst in 6 categorieën. Eerst spelen we in poules waardoor iedereen lekker veel wedstrijden kan spelen. En aansluitend spelen we (kruis)finales. Door dit evenement zijn de banen slechts zeer beperkt beschikbaar voor de overige leden. Donderdag en vrijdag zijn alle banen bezet van 19:00 tot ca. 22:00 uur. En zaterdag en zondag geldt hetzelfde van 12:00 tot ca.18:00 uur. Om te voorkomen dat de deelnemers oververhit raken spelen we in de poules en eventuele halve finales geen volle beslissende derde set maar een super tie-break. Op zondagmiddag worden vanaf 12:00 uur de 6 finales gespeeld. Daarin spelen we ouderwets om twee echte gewonnen sets! En voor de niet-deelnemers geldt: kom vooral kijken. De bar is open (corona-proof) en het zullen vast weer wedstrijden worden die zinderen van de spanning. Tot ziens op ons fraaie park! 

Clubkampioenschappen senioren gaan door!

Goed nieuws! Gezien het mooie aantal inschrijvingen gaan de clubkampioenschappen van 2020 (start aanstaande donderdag 20 augustus) door. Er kan trouwens nog ingeschreven worden tot en met zondag 16 augustus. Bekijk daarvoor het eerder verschenen nieuwsbericht.

De organisatie zal op dinsdag 18 augustus het wedstrijdschema aan alle deelnemers (en via de website) kenbaar maken.

We hebben er zin in! Jullie ook?

Hans Cremers
Rolf Rozestraten
Polo Nederhorst

Clubkampioenschappen senioren 2020

Nadat we verleden jaar een prima herstart hadden van de clubkampioenschappen, gaan deze ook in 2020 weer door. Oude tradities blijven belangrijk en de clubkampioenschappen horen daarbij. Insteek net als verleden jaar is competitief, maar toch met een (grote) lach….!

Wanneer?
Op donderdagavond 20 augustus en vrijdagavond 21 augustus vanaf 18.00 uur. Op zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus 2020 de gehele dag vanaf 10.00 uur.

Hoe?
Inschrijven is mogelijk in twee categorieën maar ga er dan wel vanuit dat je meerdere wedstrijden op 1 dag moet spelen.:

·        Herendubbel (HD)

·        Damesdubbel (DD)

·        Gemengd dubbel (GD)

Daarbij hanteren we de volgende leeftijdscategorieën (vanaf 18 jaar):

·        Boven 60 jaar: alle speelsterkten in één gezamenlijke groep

·        Onder 60 jaar: speelsterkte 3-6 in één gezamenlijke groep, speelsterkte 7-9 in één gezamenlijke groep

Bij verschillende speelsterkten en leeftijden met je partner, beslist de wedstrijdleiding in welke groep je ingedeeld wordt.

Overige informatie

·        Hoewel liever niet, is het mogelijk om met je dubbelpartner één verhinderdatum op donderdagavond 20 augustus óf op vrijdagavond 21 augustus door te geven. Verhinderdata zijn in ieder geval niet mogelijk in het weekend.

·        Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, waarbij de derde set eventueel een super-tiebreak is

Aanmelden?

·        Via opgave op de website: samen met naam partner, leeftijden en speelsterkten. Zie hiervoor het aanmeldformulier aan het eind van dit nieuwsbericht.

·        Via inschrijving op poster op het raam van het clubhuis: samen met naam partner, leeftijden en speelsterkten

We rekenen op jullie aanmelding vóór maandag 17 augustus 2020!

Voor eventueel meer info, bel Polo Nederhorst, tel 06-51428221.

Wij hebben er zin in!

Hans Cremers, Polo Nederhorst, Rolf Rozestraten


Aanmeldformulier
(aanmelding is gesloten)

Kleedkamers geopend, douches nog niet

Vanaf 1 juli zijn de kleedkamers geopend. De douches echter nog niet. 

Los-vast op woensdag en zondag

Los-vast kenmerkt zich door termen als recreatief, ongedwongen, gezellig, flexibel en sociaal. Kenmerken die zich moeilijk verhouden tot maatregelen die we naleven met betrekking tot Corona. Dat vraagt om aanpassingen en disciplinering van gedrag. We vragen om begrip en medewerking om weer te kunnen starten met Los-vast.

Vanaf 3 juni start Los-vast weer op de woensdagavond. Van 19:30 tot 20:20 en van 20:30 tot 21:30 uur of langer. Beschikbaar zijn baan 3 t/m 6.

Vanaf 7 juni start Los-vast weer op de zondagochtend. Van 10:00 tot 10:50 en van 11:00 tot 12:00 uur of langer. Let op: de afsluiting op zondag was op 30 augustus. Vanwege de jeugdcompetitie op zondag gaat alleen de woensdag nog.

 • Was je handen met de aanwezige handgel.
 • Verspreid je en houd anderhalve meter afstand van elkaar.
 • De commissie deelt in. Vol=vol.
 • Ben je de 1e ronde uitgeloot, dan kun je in ieder geval de 2e ronde spelen.
 • Zodra de bel gaat (na de 1e ronde) stoppen met spelen en beginnen met vegen.
 • Na de 1e ronde gaat iedereen terug naar het centrale punt op anderhalve meter van elkaar.
 • Tussen de 1e en de 2e ronde hebben we 10 minuten om te wisselen en weer veilig in te delen.
 • Ook tijdens het spelen en bij het wisselen van baanhelft … houd afstand!
 • Ben je klaar met spelen, dan kun je in de bar of buiten een drankje drinken. De bar is sinds 1 juli geopend.
 • De commissie gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid van de leden, zal helpen door te attenderen op afstand, maar zal niet handhaven.

NB: de bar is sinds 1 juli weer geopend. Voor de startende tennissers zijn er op zondagochtend 4 banen beschikbaar. Ook zij worden opgevangen en ingedeeld. Trainer Rob van Oppen is de contactpersoon.

Nieuws over de BijzONderlinge 2020

De BijzONderlinge in de week van 8 juni wordt ivm Corona verplaatst naar een latere datum. Of en wanneer het dit jaar plaats vindt is afhankelijk van de ontwikkelingen rond het virus. De commissie houdt de richtlijnen van de overheid in de gaten en overlegt met het bestuur.

Nieuwe OUT verschijnt vanaf 6 maart

De redactie is druk bezig om de nieuwe OUT samen te stellen. Vanaf zaterdag 7 maart start de verspreiding en krijgt elk adres een exemplaar. Het belooft weer een informatieve en verrassende uitgave te worden. Houd daarom uw brievenbus in de gaten en gooi de OUT niet weg, jaarlijks verschijnt er slechts 1 exemplaar. 

 

Foto's Moonlight toernooi

Bekijk ze hier: Fototoestel website

De clubkampioenen van 2019 zijn bekend

Na 4 enerverende dagen waren op zondagmiddag 25 augustus de finales van de clubkampioenschappen.

Het werd een heel gezellige middag met prachtig weer en een hapje en een drankje. En na enkele uren waren uiteindelijk de clubkampioenen bekend. 

De kampioenen in de vijf categorieën van 2019 zijn:

Dames Dubbel Open: Cissy-Ann Claessens/Erna Spijkers

Gemend Dubbel Open: Helmy Koolen/Polo Nederhorst

Heren Dubbel 60+: Peter Franssen/Frank Schulte

Heren Dubbel Open 7-9: Ron Hendriks/Frits Vromen

Heren Dubbel Open 3-6: Arjen Timmers/Martijn Timmers

Het bestuur feliciteert de kampioenen en dankt alle deelnemers. Een hele mooie opstap om dit evenement weer nieuw leven in te blazen. De voorzitter spreekt in zijn slottoespraak de wens uit dat ieder deelnemend koppel gaat proberen 1 nieuw koppel te enthousiasmeren voor volgend jaar. Dat zou echt fantastisch zijn. Dan zijn we met minimaal 100 personen en kunnen we deze kampioenschappen steeds volwassener gaan maken.

We gaan daar samen voor zorgen. Tot 2020!

Clubkampioenschappen 2019 Fototoestel website

 • 1
 • 2