Evenementen

  • Jeugd
  • Wintertraining jeugd 2018-2019

Wintertraining jeugd 2018-2019

Door de sluiting van tennishal Kaldeborn gaan de trainers vanaf deze winter de trainingen verzorgen in Sportpaleis Hendriks te Hoensbroek, qua faciliteiten veruit de beste tennishal in deze regio. De hal ligt op 8 minuten autorijden van Heerlen en met de fiets ben je ongeveer 20 minuten kwijt.

Let op: de trainingen in de tennishal zijn al begonnen. Leden die nog willen trainen kunnen zich rechtstreeks wenden tot de trainers. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Rob van Oppen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 2185 8087
Costel Sistermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 25337562

Organisatie lessen

Costel Sistermans geeft deze winter 18 weken les en de lessenreeks van Rob van Oppen omvat 20 weken. De kosten van de trainingen zijn hierop aangepast. Costel geeft les op donderdag en vrijdag, Rob zal iedere dag aanwezig zijn van maandag t/m zaterdag
In de schoolvakanties wordt er geen training gegeven. 
De kosten, inclusief baanhuur, kunnen eventueel in zes termijnen betaald worden.
Het is mogelijk om twee keer te trainen, indien hiervan gebruik gemaakt wordt, zal de prijs van de tweede training met 25% verlaagd worden. 
De trainingen beginnen vanaf maandag 1 oktober. Uiterlijk zondag 23 september is de trainingsindeling bekend. 

Trainingsmogelijkheden

1) Training van 45 minuten
Er zal getraind worden in groepen vanvier/vijf kinderen op één baan. Het aantal kinderen op één baan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de beschikbare uren in de tennishal Hendriks. Er wordt les gegeven van maandag tot en met zaterdagochtend.

Kosten training 45 minuten : 
18 trainingen Costel: 202,50
20 trainingen Rob: 225 

2) Training van 60 minuten
Er zal getraind worden in groepen van vier/vijf kinderen op één baan. Het aantal kinderen op één baan is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en van de beschikbare uren in de tennishal. Er wordt les gegeven van maandag tot en met zaterdagochtend.

Kosten training 60 minuten:
18 trainingen Costel: 260
20 trainingen Rob: 290 

 

 

 

Adres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl