Evenementen 2019

Vervolglessen Maak kennis met tennis jeugd 2019

Een groot aantal kinderen van diverse basisscholen uit Heerlen maakt gebruik van de proefles tijdens een van de actiedagen van 'Maak kennis met tennis'. Heb je de proefles gevolgd en wil je aansluitend gebruik maken van het vervolgaanbod voor zes tennislessen? Vul dan onderstaand formulier in. Voor € 48,- kun je deze zomer 6 lessen volgen van elk 45 minuten. Er zijn 3 lessen voor de zomervakantie en 3 lessen na de zomervakantie.

Geen proefles kunnen volgen maar toch interesse in tennislessen? Vul dan ook het formulier in, je krijgt via 'Maak kennis met tennis' per omgaande meer informatie. Let op: het gaat niet om een lidmaatschap maar uitsluitend om het volgen van tennislessen tegen een aantrekkelijk introductietarief.

Online inschrijfformulier

Lees meer

Clubhuis geopend op woensdag- en vrijdagmiddag

Tot de zomervakantie is het clubhuis geopend bij droog weer op woensdag- en vrijdagmiddag. Op woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur en op vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur.

Maak kennis met tennis en neem een gratis proefles

Zit je op de basisschool? Ben je nog geen lid van TV Oranje Nassau en wil je kennismaken met de tennissport? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Aanmelden kan online via het Inschrijfformulier Maak kennis met tennis. Bekijk ook de video van de KNLTB.

 

Raf Ruipers winnaar toernooi Hendriks

Raf Ruipers is winnaar geworden in de categorie oranje 1 bij het matchpoint tenniskids toernooi in sportpaleis Hendriks. Een jaar geleden speelde Raf nog met de rode bal, nu al winnaar bij de oranje bal en komend seizoen stapt hij over naar de groene bal. Raf, van harte gefeliciteerd met je overwinning!

Raf

Indy Wilbrink winnaar tenniscompetitie matchpoint groen 2

Mijn naam is Indy Wilbrink, winnaar van de tenniscompetitie matchpoint groen 2. Ik zelf vond het een heel leuke ervaring omdat het goed georganiseerd was. Het was goed verdeeld en iedereen had plezier. Er waren 4 wedstrijden in elke poulle met 4 kinderen (tenminste dat ik weet) en als jij de meeste punten of wedstrijden daarin had gewonnen was er nog een halve finale. Daarna was de finale. De tweede plaats was voor Jasper Lenders. 

Finalisten groen

Ik zelf speelde in groen 2 maar je had ook nog geel er was een tafeltje waar je nog spullen kon kopen zoals rackets tassen etc.

Het was een binnencompetitie, een aanrader voor elk kind.

Juniorleden naar Menzis Tenniskids Feest in Asten

In de maand juni zijn de juniorleden Stan Thomas en Bob Debie naar het Menzis Tenniskids Feest in Asten geweest. Het was een hele leuke en leerzame ervaring en ze hopen dat er volgend jaar meer kinderen van TV Oranje Nassau naar een tenniskidsfeest gaan. Lees hier  het verslag.

Foto's Junior-Seniordag

Fototoestel website

Bal- en slagvaardigheid jeugd (foto-impressie)

Hier is een kleine foto-impressie van deze geslaagde jeugdactiviteit.Fototoestel website

Verslag Jeugdtweedaagse 2018

Wij zijn Miel Scholle en Gijs Boek en wij hebben een geweldig Tennis kamp gehad!

Het begon de eerste dag met een zware conditie training voor de groepen groen en geel. Rood en oranje hadden de volgende dag een conditie training. Na de conditie training hadden we Tennis spelletjes waaronder: Opslaan, cross slaan en nog veel meer.

Daarna hadden we pauze uiteindelijk gingen we nog even wedstrijden doen. Aan het eind van de dag gingen we bowlen.

Het bowlen was heel leuk! We gingen ook nog frieten eten bij het bowlen. Dat was erg leuk.

De tweede dag deden we ongeveer het zelfde behalve de conditie training. Aan het eind van de tweede dag gingen we naar Jump XL!

Maar de kleine kinderen (onder 7 jaar) gingen naar Monkey Town.

Als we het Kamp een punt moesten geven was het een dikke 9!!!

Fototoestel website

Kampioenendiner jeugd

kampioen jeugdteamWij (David Logister, Thomas Jongen, Quile Chen, Sam Peters en Olivier van der Eerden) zijn vorig jaar kampioen geworden in onze competitie. Toen kregen we het aanbod om een keer als beloning te gaan bowlen of om te gaan eten bij Rob, onze tennisleraar. De keuze was natuurlijk snel gemaakt, en dus hebben een maandje terug gezellig bij Rob afgesproken en heeft hij ons een heerlijk diner voorgeschoteld. Als voorgerecht kregen we zalm, die op een heerlijke manier klaar was gemaakt. Als hoofdgerecht hebben we een pasta gegeten, die erg bijzonder was door de smaakvolle Corbari tomaten. Als nagerecht hadden we het zeer bijzondere, zelfgemaakte asperge-ijs. Deze werd geserveerd met een bosbessen-balsamico sausje. Alles was superlekker, en het was heel gezellig. Na het eten, hebben we nog lang naar Robs kunstcollectie gekeken. Heel bijzonder en mooi! Kortom een zeer geslaagde avond, met een topdiner van Rob! 

pasta

  • 1
  • 2