Evenementen

  • Archief
  • 2016

ONs nieuwe bestuur stelt zich voor

bestuurOp de laatste extra algemene ledenvergadering van 24 september is er een nieuw bestuur geformeerd. Dit bestuur bestaat uit 9 leden en enkele ondersteunde leden.
Samen gaan zij vol goede moed aan de slag om de vereniging TVON weer die plek te geven, die het verdient. Een gezellige club waar je lekker kunt tennissen en waar het goed toeven is op ONs terras en in het clubhuis.
Klik op de button 'lees verder' om kennis te maken met ONze bestuursleden.

  VOORZITTER: RAF VAN LOO
Mijn naam is Raf van Loo. Ik woon in Welten samen met mijn twee dochters Nora en Stella. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent aardrijkskunde aan het Bernardinuscollege. Naast het doceren, heb ik m.i.v. 1 augustus 2015 de taak teamleider 1 atheneum op me genomen. In deze hoedanigheid zal ik een team van collegae aansturen. In mijn vrije tijd kijk ik graag een film, sport ik passief voor de t.v. en actief bij TVON.
De taak die ik op me neem, sluit goed aan bij mijn dagelijks werk en mijn vrije tijdsbesteding.
Als voorzitter wil ik graag samen met mijn mede-bestuurleden en alle leden, ONze club de boost gaan geven,  om TV Oranje Nassau weer een toonaangevende club te laten zijn.
Bij dezen doe ik dus nu al een beroep op iedereen die mee wil denken en werken aan de groei van de club. Spreek me aan op de club, mail of bel voor vragen en/of suggesties.
Sportieve groet, Raf van Loo.

  SECRETARIS: MARIANNE HOEPPERMANS
Hallo allemaal, mijn naam is Marianne Hoeppermans-Kleynen.
Ik woon in Bekkerveld, ben getrouwd met Paul en wij hebben twee zonen, Sander en Rick, die beiden in Utrecht studeren.
Ik heb me al in de eerste Out van dit jaar aan jullie voorgesteld aangezien ik deel heb uitgemaakt van het vorige drieledige a.i. bestuur.
Ik ben erg blij dat we weer vooruit kunnen met een volwaardig bestuur en hoop dat ik samen met de overige (bestuurs-)leden iets moois kan betekenen voor TV Oranje Nassau.
Ik heb daar veel vertrouwen in.
Wij gaan er samen voor!
Heb je suggesties, klachten, vragen of ideeën, laat het me weten.
Dat kan op de baan maar ook telefonisch of via e-mail.

  PENNINGMEESTER: MAX HEIJNEN
Mijn naam is Max Heijnen. Ik ben 27 jaar jong, geboren en getogen in Heerlen. Ik ben op dit moment mijn studie, People & Business Management te Sittard, aan het afronden. In de winter geef ik met veel plezier skiles in Gerlos bij Gerlos Total. Ook deze winter ga ik waarschijnlijk weer een paar maanden naar Oostenrijk. Claudia en Peter Franssen nemen dan mijn uitvoerende taken over.
Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik doe op dit moment aan fitness, squash, skiën in de winter en tennis in de zomer. Naast het sporten heb ik nog diverse hobby’s zoals films kijken, gamen en rackets bespannen.
Als penningmeester ga ik de uitdaging aan de continuïteit van de vereniging te waarborgen. In het verleden heb ik enkele functies bekleed waarin ik ervaring ten aanzien van deze functie heb opgedaan. Het is voor mij echter nog een leerervaring en wordt dan ook goed gesteund door diverse leden en niet-leden. Andere personen die mij in mijn functie willen bijstaan, verwelkom ik.
Indien je vragen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met me op. Mijn contactgegevens zijn op de site vermeld.
Met vriendelijke groet, Max Heijnen

  PR & COMMUNICATIE EN SPONSORING: TANYA LONY
Hallo, mijn naam is Tanya Lony.
Ik ben 50 jaar. Ik woon, samen met mijn man, Henk Witte en onze 2 kids, Tessa en Stef, in Simpelveld.
Na mijn studie personeelswerk werkte ik 10 jaar als manager bij een grote uitzendorganisatie. Daarna bij een trainings-en adviesbureau, waar ik verantwoordelijk was voor de uitvoering van scholingstrajecten bij klanten, zoals DSM.
Nu werk ik inmiddels 15 jaar voor een kenniscentrum in het onderwijs, de Samenwerkingsorganisatie beroepsopleidingen bedrijfsleven (sbb). Als Adviseur Praktijkleren breng ik partijen uit het bedrijfsleven en onderwijs bij elkaar. Ik begeleid scholen en bedrijven bij de inrichting van praktijkleerplaatsen voor leerlingen in het beroepsonderwijs.
Ik ben van nature een "verbinder" en werk graag samen met anderen. Zo steek ik zakelijk, maar ook privé in mekaar.
Naast mijn werk, tennis ik graag bij ON en geniet van de spanning van de competitie en de sportieve uitdagingen. Met ons team spelen we al een aantal jaren samen. We gaan voor de sport en de lol.

  JEUGD: PASCALE COX
Wie is Pascale Cox-Parren????
In de eerste plaats , moeder van drie kinderen waar ik het binnen het gezin, meer dan druk mee was…….
Nu zij wat ouder zijn en zich zelfstandig goed kunnen redden, begint er wat meer tijd te komen voor andere dingen! Leuke dingen… zoals mijn grote passie…. tennis!!!
Al sinds mijn vroege jeugd tennis ik. Niet dat ik zo'n uitblinker ben, dat helemaal niet, het is gewoonweg zo'n leuk spelletje en in de goede situatie heel gezellig…. balletje slaan, biertje drinken, babbelen………………..
Dat is zo'n beetje hoe ik het zie:
Inspanning - Ontspanning - Plezier - Samen
De jeugd heeft de toekomst en dus altijd een stem!…….laat je horen!
Samen plannetjes maken; Leven in de brouwerij; We gaan ertegenaan
Ik heb er zin in….. Jullie toch ook?????
Tot gauw, Pascale

  PRESTATIEF: RUUD BEUMER
Mijn naam is Ruud Beumer. Sinds 1999 ben ik lid bij TV Oranje Nassau.
De eerste 10 jaar heb ik deel uitgemaakt van de commissie recreatief. Dat was een super ervaring binnen telkens weer een geolied team. Daarnaast speel ik al 16 jaar in diverse competities. Uit eigen ervaringen weet ik nog dat er rond de eeuwwisseling nog een 5e klasse bestond. Tegenwoordig speel ik met veel plezier in de voor- en najaar competitie.  
De taken en activiteiten van bestuurder prestatief zal ik komende periode samen met Nel Neeft gaan uitvoeren. Nel zal zich gaan inwerken, zodat ze eventueel op termijn de functie kan overnemen. Ik zal dan wat meer op de achtergrond mijn taken voor Prestatief zal gaan doen.   
We hebben er veel zin in om onze schouders er onder te zetten en samen met onze commissieleden de “back to basic” filosofie van ons bestuur vorm te geven.  
Wij zijn samen met de overige commissieleden bezig diverse activiteiten, zoals toernooi d’Oranje Nassau (eigen subcommissie), competitie en clubkampioenschappen voor jullie te organiseren. Vooral de clubkampioenschappen willen we  graag weer wat nieuw leven inblazen, zodat deze beter bezocht gaan worden, waardoor we er bij ON een gezellige toernooiweek bij krijgen. Heb je hier ook ideeën over, laat het ons weten.

  RECREATIEF: RON HENDRIKS
Mijn naam is Ron Hendriks, 56 jaar en vanaf 2003 lid van TVON.
Ik ben getrouwd met Marjo en samen hebben wij twee kinderen, Jasper en Pia.
Ik ben werkzaam bij Mondriaan bij de divisie ouderen en deels bij de spoedeisende dienst buiten kantoortijd.
In mijn vrije tijd heb ik jarenlang les gegeven aan eigenaren met hun honden, daarnaast ben ik gedragstherapeut voor probleemhonden. Ook doe ik nog af en toe karaktertesten bij jonge honden, om te zorgen dat de match tussen toekomstig gezin en hond zo goed mogelijk tot stand komt. Naast het tennissen, ben ik skileraar. Het grootste plezier beleef ik aan vakanties in de bergen waar ik kan skiën of wandelen.
Voor de vereniging ben ik al een aantal jaren lid van een zeer fijne commissie recreatief, de laatste twee jaar als voorzitter. Ik hoop en verwacht een prettige samenwerking als bestuur met alle leden, zoals ik dat ook met de commissie recreatief ervaar. Daar krijg ik energie van en ik hoop dat we als bestuur dit ook uitstralen naar onze leden.
Het is een fijne vereniging met de hoofdletter V van “Vereniging” wat mij betreft nog steeds hoog in het vaandel!
Ron Hendriks

  NIEUWE LEDEN: JUDITH HAAGMANS
Judith Haagmans, 53 jaar,  achterbuurvrouw van TVON. Getrouwd met Rene Vaessen (ook tennislid) en moeder van Charlotte, Daan en Jasper Vaessen die inmiddels alledrie in Utrecht studeren en daardoor ex-lid van TVON zijn.
Rond 25 jaar gewerkt bij ABP en APG in diverse jobs waaronder, huisstijl coördinator, opleidingsconsultant en campagneleider verzekeringsproducten  Sinds 2 jaar freelancer. Laatste klus als organisator van de 3 Digitale Dagen voor de gemeente Heerlen.
Tennis, zeer recreatief, vanaf mijn 10e. Eerst bij ATIVU Treebeek en L.T.C. Hoensbroek en nu al zeker 25 jaar (met tussenpozen) bij TVON.
Portefeuille Nieuwe Leden. Gezien het teruglopende ledenaantal bij alle verenigingen een grote uitdaging de neerwaartse lijn om te buigen.
  FACILITAIR: WORDT NOG BEKEND GEMAAKTAdres

Valkenburgerweg 68a
6419 AV Heerlen
045 750 61 44
info@tvoranjenassau.nl

Disclaimer

 

 

 

Webmaster: webmaster@tvoranjenassau.nl